YOGO blog image

Klassbokningssystem: Enkel hantering av klassutbildningar 2024

Author image

yogo

27. februari 2024

  YOGO är ett bokningssystem för team som gör det enklare för dig att hantera dina bokningar. Systemet har en allt-i-ett-design så att du snabbt och enkelt kan se alla dina bokningar på ett och samma ställe. Läs mer om vår smarta lösning här.

  Frigör tid med ett allt-i-ett-system

  Drömmer du om att öppna en studio för yoga, dans, pilates eller något annat? Eller har du kanske redan öppnat dörrarna till din fantastiska lokal?

  Du drömmer verkligen inte om att bryta nacken av administrationen. Tyvärr kan du inte undvika det faktum att det finns en hel del praktiska saker som måste tas om hand för att hålla din studio igång.

  Till exempel är det särskilt viktigt att ha ett bra system för bokning av yogaklasser, fitnessklasser, dansklasser, pole dancing eller karatelektioner. Ett bra bokningssystem kan också hjälpa dig att hålla reda på fakturering och betalningar, hantera kalendrar och interagera med användarna.

  På så sätt kan du enkelt få en överblick över dina medlemmar och antalet klassbokningar, samtidigt som du motiverar dina användare. Det innebär också att du bättre kan hantera din studio, de olika rummen och dina tränare utan att behöva lägga extra energi på att driva ditt företag.

  På YOGO har vi skapat ett allt-i-ett-system för att göra din vardag så enkel som möjligt, så att du kan ägna din tid åt roligare saker!

  Hållplatsbokning på ett enkelt sätt

  YOGO gör det superenkelt att boka klasser – för dig, dina tränare och dina användare. Du kan när som helst skapa, redigera eller avbryta en klass, och sedan kan dina kunder med ett klick slutföra en bokning – antingen via webbplatsen eller appen.

  På så sätt slipper du telefonsamtal, omständlig e-postkorrespondens och att jonglera med kalendrar. Du kan också skapa evenemang eller specialklasser med YOGO eller erbjuda personlig träning.

  I YOGO Admin kan du skapa spännande och roliga klassbeskrivningar. Många användare älskar personliga beskrivningar av både klasser och lärare. Du kan också ge dina lärare en lärarinloggning så att de kan boka in elever, checka in dem, uppdatera och synkronisera kalendrar och klasser, starta livestreams etc.

  Vi har också skapat två enkla och vackra kalenderdesigner så att dina användare snabbt kan hitta och boka en klass – och den läggs också till i deras egen kalender så att de inte behöver öppna appen en miljon gånger.

  Plattform för ökad omsättning

  Vårt gruppbokningssystem är en komplett lösning som även kan hjälpa dig att sälja och utveckla din verksamhet. Du kan prissätta alla dina tjänster så att dina användare kan se vad varje abonnemang, kupong, klass eller annat kostar.

  Du kan t.ex. erbjuda rabattkoder, pausa medlemskap, skapa nya lokaler eller sälja unika videomedlemskap.

  Självklart behöver du också kunna hålla koll på fakturering, lönerapporter och allt däremellan, vilket YOGO gör lätt att hitta. Snart kommer du också att kunna hämta statistik och rapporter via YOGO Admin. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad om din kundbas, utvecklingen av bokningar och mycket mer.

  Merch är bra för ditt varumärke eftersom det skapar en speciell gemenskap mellan dina användare när de kan få unika produkter designade av dig för dem. Kanske har du ett sortiment av specialiserade hälsoprodukter, träningsutrustning, yogakläder eller något helt annat som du säljer i din studio? Du kan använda YOGO för att marknadsföra dina läckra produkter och vackra varor.

  Vi tar hand om att integrera systemet med din webbplats och e-handel eller betalningsgateway, så att du automatiskt får en online-försäljningsplats som passar ditt varumärke.

  Öka medlemmarnas engagemang

  Med YOGO har du möjlighet att skapa ett enhetligt universum mellan din studio och dina användare, där det är möjligt att motivera medlemmar genom till exempel kampanjer och liveströmmar. På så sätt kan ni komma närmare era kunder, skapa lojalitet och stärka deras engagemang.

  Det är möjligt att skicka meddelanden till en grupp eller enskilda användare, så att du till exempel kan meddela dem om nya klasser eller förändringar. Vi kan också erbjuda lojalitetsbelöningar. På så sätt kan du ge de mest aktiva användarna en särskild belöning – till exempel automatiska rabatter på utvalda produkter eller evenemang.

  Du kan till exempel skicka påminnelser och meddelanden via SMS, e-post och push-notiser, så att de alltid vet när det finns ett nytt team eller en förändring.

  Det är också möjligt att livestreama dina klasser eller köra onlineutbildningar genom videomedlemskap. På så sätt behöver dina medlemmar aldrig missa ett träningspass – även om de inte kan vara där idag.

  Är du nyfiken på att veta mer?

  Som självständig instruktör eller studioägare har du många alternativ med YOGO.

  Med YOGO kan du:

  • Skapa och hantera klasser
  • Skapa långsiktiga träningsprogram som bootcamps
  • Se en översikt över holdbokningar
  • Håll koll på fakturering och ta emot betalningar online
  • Skapa kampanjer
  • Hantera kalendrar
  • Håll kontakten med dina användare
  • Ladda upp videor och organisera liveströmmar och evenemang

  Och det är bara ett litet urval av de många funktioner du får tillgång till. Naturligtvis kan du också anpassa designen och interaktionen så att den matchar ditt företags identitet och tonalitet.

  Vi kan hjälpa dig att komma igång direkt.

  Kontakta oss via e-post yo@yogobooking.se eller ring oss på +46 858 09 88 34. Våra trevliga kollegor är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att komma igång.

  Vi ser fram emot att hjälpa dig! 🙂