YOGO blog image

Elektroniskt bokningssystem: Topp 5 fördelar med YOGO

Author image

yogo

25. mars 2024

  Ska du börja ditt eget pilatesstudio, är du en frilansande instruktör eller behöver du bara ett mer överskådligt online-bokningssystem för dina medlemmar? Hos YOGO är vi redo att hjälpa dig på rätt väg och ge dig och ditt företag en enklare vardag.

  Vad är ett elektroniskt bokningssystem?

  Ett elektroniskt bokningssystem är en online-kalender som gör det möjligt för dig att ta emot medlemmars och kunders bokningar och betalningar online.

  Så här undviker du besväret med bokningar.

  Med vårt system slipper du för allt administrativt krångel. Systemet frigör tid och automatiserar flera processer så att du kan fokusera på det du verkligen brinner för – att undervisa och ge dina kunder den bästa upplevelsen.

  Här är de 5 främsta fördelarna med YOGOs elektroniska bokningssystem:

  Vi har listat fem anledningar till varför du bör använda YOGOs elektroniska bokningssystem:

  1. YOGO är lätt att använda för alla.

  YOGO är ett användarvänligt online-bokningssystem där vi inte kompromissar med funktionaliteten. Vårt uppdrag är att skapa en enkel och intuitiv värld för dig som frilansande instruktör eller ägare av ett studio, samt för dina medlemmar.

  Med YOGOs elektroniska bokningssystem blir det enklare för ditt företag att hantera kundkontakt, medlemmar, instruktörer, kurser, gruppövningar, väntelistor, klippkort, kampanjer, SMS, e-post, video, livestreaming och mycket mer.

  På så sätt kan du istället fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Vi tar hand om allt det administrativa åt dig.

  2. Stärk din visuella identitet.

  Hos YOGO vill vi att du ska känna dig hemma och bekväm på din webbplats. Med elektronisk bokning kan du skapa en bra kundupplevelse genom att använda din företagsdesign, inklusive logotyp, färger och bilder.

  Allt detta kan göra din befintliga webbplats till en plattform som medlemmarna enkelt kan navigera på. Medlemmarna kan då snabbt få överblick över kurser, grupper, medlemskap, aktiviteter med mera.

  3. Bygg starkare kundrelationer.

  Många medlemmar uppskattar bra beskrivningar och videor av gruppträningar och instruktörer. Med YOGO Admin kan du skapa roliga, personliga och innovativa beskrivningar av grupper som lockar dina kunder och gör dem mer intresserade av dig och dina erbjudanden. Dessutom kan du ge dina instruktörer en inloggning så att de själva kan anmäla elever, uppdatera kalendern och grupptiderna, göra video livestreams och mycket mer.

  Och med e-post och SMS kan medlemmarna bland annat få status och uppdateringar om anmälningar till grupper, ändringar av gruppstarttider, väntelistor, avbokningar eller meddelanden innan gruppen börjar, till exempel dagen innan eller en timme innan. Nivån av medlemskontakt anpassas efter era behov.

  På YOGO arbetar vi dessutom på att kunna erbjuda lojalitetsbelöningar, vilket ger dig en unik möjlighet att belöna särskilt aktiva medlemmar och därigenom stärka deras engagemang.

  4. Attrahera nya kunder med video.


  Med YOGOs integrering av video- och livestreaming kan du erbjuda dina kunder nya unika produkter. Vad sägs om att till exempel sända livestreams direkt från dina gruppträningar?

  Dessutom får du möjlighet att sälja dina videor i kombination med medlemskap och tillträdeskort, vilket kan öka din omsättning.

  5. Väx med YOGO.

  YOGO’s elektroniska bokningssystem kan hantera både små och stora företag. Oavsett om det handlar om ett enkelt bokningssystem för ditt nyetablerade företag, eller om du vill stimulera tillväxt i ditt befintliga företag, så har vi en lösning som passar dig.

  Kom igång med YOGOs bokningssystem direkt.

  Kontakta oss via e-post på yo@yogobooking.se eller ring oss på telefonnummer +46 858 09 88 34. Våra vänliga kollegor är redo att besvara dina frågor och hjälpa ditt företag att göra kalenderbokningar enklare i vardagen.

  Vi ser fram emot att hjälpa dig!