YOGO blog image

Kalenderbokningssystem: De 5 främsta fördelarna med att välja YOGO

Author image

yogo

14. juni 2022

  De bästa online-kalenderbokningssystemen gör det enkelt att hantera gruppbokningar, kunder, betalningar och marknadsföring. Du slipper manuellt besvär och kan istället fokusera på att bygga upp ett bra företag.

  Har du fastnat i att hantera bokningar manuellt? Eller letar du efter ett mer användarvänligt kalendersystem med smarta funktioner som automatiska SMS-aviseringar och smart hantering av kundbetalningar? Då är det dags att unna dig själv och dina kunder en smart kalender som hanterar alla bokningar automatiskt.

  Vad är ett kalenderbokningssystem?

  Ett kalenderbokningssystem är en webbaserad program som automatiskt hanterar kalenderbokningar, ombokningar och/eller avbokningar. Vissa är gratis, vissa är stora med massor av avancerade funktioner, medan andra är mindre och enklare.

  Ett bra kalenderbokningssystem är till stor hjälp för många typer av företag:

  • Fitnesscenter: Här kan kunderna boka tid med en personlig tränare eller anmäla sig till en klass som spinning eller boxning.
  • Badstu: Kalender för Saunagus eller hantering av privata bastubokningar eller IR-bastubokningar
  • Yoga-studier: Kalender för hantering och bokning av klasser eller en ledig plats i en klass.

  4 fördelar med ett kalenderbokningssystem

  1. Automatisering som bara fungerar: En av de största fördelarna med att använda ett kalenderbokningssystem är att det automatiserar många av de uppgifter som du annars skulle behöva hantera manuellt. Till exempel skickar det automatiskt bekräftelse- och påminnelsemail till dina kunder så att du inte behöver göra det manuellt. Det sparar både tid och besvär.
  2. Verktyg för försäljning och marknadsföring: Många bokningssystem är utrustade med en rad verktyg för försäljning och marknadsföring som kan hjälpa dig att öka dina intäkter. Vissa system kan t.ex. automatiskt skapa rabatter eller kampanjer som hjälper dig att locka fler kunder.
  3. Översikt och potential: Få en bra översikt som ger dig insikt i hur dina kunder använder dina tjänster. Om du t.ex. driver ett fitnesscenter kan du se hur dina mest lojala kunder använder dina erbjudanden.
  4. Frigör tid för det du brinner för: Oavsett om du driver ett yogacenter eller en karateklubb ligger nyckeln till din framgång i din produkt, kundupplevelse och gemenskap. Genom att låta ditt kalenderbokningssystem göra jobbet frigör du tid för viktigare uppgifter.

  Hur fungerar ett kalenderbokningssystem?

  När du har skapat ett konto får du tillgång till en kalender. Där kan du lägga till de tider du vill ha tillgängliga och kunderna kan boka dessa tider online. Med ett danskutvecklat program som YOGO kan ditt företag vara redo att ta emot kundbokningar på nolltid. Du får också tillgång till en mängd smarta funktioner så att du enkelt kan skapa kundupplevelser som kommer att stå i centrum för uppmärksamheten.

  Varför hjälper vi dig inte att komma igång direkt?

  Kontakta oss via e-post yo@yogobooking.se eller ring oss på +46 858 09 88 34. Våra vänliga kollegor är redo att svara på dina frågor och hjälpa din organisation att förenkla kalenderbokningar.

  Vi ser fram emot att hjälpa dig! 🙂