YOGO blog image

Bokningssystem för fitness – Öka succén för din studio!

Author image

yogo

2. augusti 2022

  Har du ett fitnesscenter eller funderar du på att starta ett? Då är det viktigt att ha ett bra bokningssystem online. Med ett enkelt bokningssystem som YOGO kan du hålla koll på dina kunder och se till att de kommer tillbaka gång på gång.

  Vad är ett bokningssystem?

  YOGO är ett onlinebokningssystem som du kan använda för att göra det enklare för dina kunder att boka och betala för träning online. Vårt bokningssystem kan användas av både små och stora träningscenter.

  Genom att använda YOGOs bokningssystem får du en bättre överblick över dina kunders bokningar. Med YOGO kan du också skicka automatiska sms till dina kunder, till exempel när de får en plats på ett pass de har stått på väntelista för.

  6 tips: Så här gör du ditt nya fitnesscenter till ett framgångsrikt företag

  Vi har sammanställt några tips om hur du får den bästa studion.

  1. Hitta rätt plats

  Läge, läge, läge! Det är ingen tillfällighet att detta ordspråk är så vanligt. Att hitta rätt plats för ditt fitnesscenter är avgörande för din framgång. Först och främst måste du hitta en plats som är lättillgänglig för dina kunder och som har de rätta faciliteterna.

  2. Skapa en business plan

  Det räcker inte att bara ha en idé om ett fitnesscenter – du behöver också en business plan. En business plan hjälper dig att få koll på allt du behöver veta för att förverkliga din idé.

  3. Säkerställa god marknadsföring

  Om folk inte vet att ditt gym finns kan du inte få några kunder. Se därför till att du har en bra marknadsföringsplan så att du kan nå de människor som behöver dina tjänster.

  4. Utbilda dina medarbetare

  Dina medarbetare är de som ska sälja dina tjänster och se till att kunderna kommer tillbaka. Se till att ge dem bästa möjliga utbildning så att de är redo att få dina nya kunder att känna sig sedda och uppskattade.

  5. Investera i rätt maskiner och utrustning

  Fitness är en viktig del av många människors liv. Och med rätt träningsutrustning kan du erbjuda dina kunder ett träningspass som höjer deras livskvalitet.

  6. Skaffa ett bra bokningssystem

  Livet är för kort för besvär och administrativt stress. Låt oss hjälpa dig att få ett bra bokningssystem för din fitnessstudio så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – dina kunder.

  Nå nya möjligheter med YOGO’s bokningssystem

  Med YOGO kan du göra allt du behöver:

  • Direktsända video eller organisera evenemang
  • Skapa och hantera gruppträning
  • Visa videor på din webbplats
  • Använd SMS för inställda klasser och anmälningar till väntelistor
  • Hantera rum, instruktörer, utrustning etc.
  • Skapa väntelistor
  • Ta emot betalningar online
  • Skapa kampanjer
  • Håll nära kontakt med dina medlemmar
  • Läs mer om våra priser och abonnemang här

  Vill du prova vårt bokningssystem gratis?

  Kontakta oss via e-post yo@yogobooking.se eller ring oss på +46 858 09 88 34. Våra trevliga kollegor är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att komma igång.

  Vi ser fram emot att hjälpa dig! 🙂